Vårens vakre dekorasjonstrender - Her er våre favoritter!

Å eksprimentere med farger, tekstiler, glass, steintøy, metall og grønt er en av våre favorittsysler. Vi er kanskje rare, men følelsen av å sette sammen duk, dekktøy, servietter, vaser, lysestaker og blomster til et kunstverk, kan ikke beskrives. Førsteinntrykket når du ankommer festlokalet har så mye å si- og vi streber for gjestenes første “WOW”-reaksjon.

Her er 3 stiler vi elsker for tiden <3 Bildene er lånt fra Table Tales.

MØRKT OG SOFISTIKERT

Mørke farger gir en ro og eleganse til festbordet. Dype toner i lilla, blå, grå eller sort harmonerer fantastisk fint med gylne dekorasjoner. Og hvor flotte er ikke disse vintage messing-koppene? Match serviettene med blomsterdekoren, og finn det du måtte ha av gull- og messing-detaljer for å dandere bordet.

STØVROSA ROMANTIKK

Vi får ikke nok av de trendy støvrosa tonene! Du finner ikke en mer behagelig og romantisk fargepalett å dekke bordet med. Roser i duse toner er fantastisk vakkert sammen med tørkede strå, blader og gåsunger. Bruk rustikke keramikkboller med oasis for å lage hjemmelagde blomsteroppsatser. Gammelrosa servietter og krystallglass gjør denne stilen komplett.

TIDLØST GRØNT

Vår all time favorite! Grønt er og blir yndlingsfargen, og passer til absolutt alle anledninger etter vår mening. Kan kombineres med absolutt alle farger, men er kanskje aller finest med nøytral hvit bakgrunn. Enkleste måten å få til denne stilen på er å bruke nøytral borddekking (noe de fleste har) og grønne planter. Plantene kan enten legges tilfeldig langs midten av bordet, eller danderes i mange små vaser. Grønne lys og servietter er også fint til.