Sommerens topp 3 festidéer!

Vi kan nesten ikke vente til sommeren, og alle mulighetene man har når det kommer til fest og aktiviteter. Idéene har allerede begynt og strømme inn, og i Oslo har vi nesten ingen begrensninger. Her er 3 festpakker vi nesten ikke kan vente med å arrangere!

1. FIRMAFEST MED HISTORE

Start dagen med sommerfugler i magen på rask RIB-tur til Oscarsborg festing. Her får du full pakke med historisk omvisning, escape room og andre morsomme teambuildings-oppgaver. Middag og underholdning passende for både store og små grupper. Med slike fantastiske naturomgivelser gir du gjengen din en dag de aldri vil komme til å glemme!

Eller hva med en avslappende omvisning i vakre, fargerike botanisk hage, etterfulgt av en finere middag i lukket lokale hos Nord & Natt?

shutterstock_235744768.jpg
shutterstock_391269220-kopi.jpg

2. ROOFTOP-BURSDAG

Vi har hatt fester på flere fantastiske lokasjoner i Oslo, men lite slår takterrassen til Stratos om sommeren! I 12 etasje i sentrum har du alt du trenger; bar, scene, servering og en koselig uteplass med utsikt som slår det meste. Vi pynter langbord med vakre blomsterkreasjoner, eller småbord med festlig ballonger. Vi slo til med selveste DDE forrige gang, hva blir det neste?

takterrasse - dagtid4-kopi.jpg
takterrasse - dagtid7-kopi.jpg

3. KICK-OFF PÅ FJORDEN

Ingenting er finere enn Oslofjorden om sommeren, og om du legger firmaets kick-off eller sommeravslutning til fjorden kan vi love fantastisk stemning og nostalgiske minner. Start dagen med SUP (stand up paddling), og fortsett med en helaften på egen båt med middag og champagne! Eller hva med leie av rib inkludert stopp på øyene, med rebusløype etterfulgt av grilling? Mulighetene er mange!

shutterstock_1150950482-kopi.jpg
shutterstock_299870810-kopi.jpg

Ta kontakt med oss om du vil vi skal planlegge din, bursdag, firmafest, bryllup eller annet. Vi jobber tett med kunden for å finne en pakke som passer deg best!