OM OSS

YOLO EVENTS består av to over gjennomsnittet, kreative livsentusiaster som ønsker å hjelpe deg med å arrangere et minne for livet! Har du en god idè, men liten gjennomføringsevne? Eller mangler du til og med idéen? Vi har som ønske å hjelpe alle, enten budsjettet er stramt eller kreativiteten har meldt avbud. Send oss en mail med forespørsel, så tar vi kontakt med et tilbud basert på dine ønsker og budsjett.


marieb.jpg

MARIE SKADSHEIM

Daglig Leder
+47 902 09 785
marie@yoloevents.no

Marie er 30 år, evig optimist, og hjernen bak YOLO. Hun fungerer som daglig leder og administrasjonssjef, og tar seg av korrespondanse med oppdragsgivere samt idèutvikling og praktisk gjennomføring av alle eventer. Marie har studert journalistikk etterfulgt av administrasjon og ledelse, og har erfaring fra rekrutteringsbransjen og markedsføring. Hun arbeider organisert og med stor drivkraft. Trenger du å få fart på kreativiteten er hun definitivt den rette personen å komme til; ingenting er umulig for denne damen!

bildeb.jpg

MARTINE SANDSTAD

Kreativ ansvarlig
+47 92 62 13 63
martine@yoloevents.no

Martine er et 29 år ungt ”ja-menneske” og står for den kreative, grafiske og visuelle delen av YOLO. Blomsterdekor og håndlagde bordkort er hennes spesialitet! Hun er i tillegg YOLOs egen proff-fotograf! Hun har en bachelor i medier og kommunikasjon med fordypning innen film, foto og TV. Bildene du ser på nettsidene våre er i all hovedsak tatt av henne. Martine og kameraet hennes kan ventes å se på DITT arrangement der hun tar fantastiske bilder av alle øyeblikk verdt å huske.