Cocktails med en helt ny ingrediens!

Nå er det endelig på tide med noen nye oppskrifter i cocktail-boka! Vi har funnet en ny og spennende brennevin som faktisk er veldig god å drikke alene, men også blande i drinker. Med smaker som sitrus, urter og ingefær tror vi denne lett kan bli en favoritt i Yolo sitt barskap. Oppskriftene er hentet HER.

TUBI CRANBERRY MULE

DU TRENGER:

  • Tubi 60 (må bestilles på polet)

  • Din favoritt ingefærøl (med eller uten alkohol)

  • Tranebærjuice

  • Is

Fyll glasset med is. Tilsett en shot med Tubi. Fyll glasset ca 50/50 med ingefærøl og tranebærjuice, og rør om. Smaken av denne drinken minner litt om vanlig Moscow Mule, da Tubi faktisk smaker litt ingefær og sitron med en liten dæsj av andre smakfulle urter. Anbefales!RED TUBI TONIC

DU TRENGER:

  • Tubi 60

  • Tranebærjuice

  • Tonic

  • Sitron

  • Is

Skjær noen skiver sitron og legg de i et glass med is. Hell over en shot med Tubi. Deretter fyller du glasset nesten helt opp med tonic, og topper det til slutt med tranebærjuice. Denne cocktailen var en smule friskere enn cranberry mule, og vi kommer nok til å prøve denne igjen!

GOD HELG! <3