Ta vare på de magiske øyeblikkene med fotograf fra Yolo Events

Etter å ha brukt tid og penger på et fantastisk arrangement, kan det være fint å ha noen bildebevis å skryte av i ettertid! Yolo Events har en helt egen fotograf som følger med GRATIS på alle våre eventer. Eller hun kan bookes separat.

Fotografen vår brenner for naturlig lys og “in the moment-bilder” som fanger stemningen og de vakre situasjonene i øyeblikket. Med erfaring fra blant annet bryllup, portrettfoto, familiefoto, produktfoto, eventfoto, samt diverse video, tar vi i mot alle typer forespørsler. I tillegg til foto leverer vi også grafisk design som blant annet invitasjoner, bordkort, plakater, takkekort, bryllupsprogram og flyers.

Send en forespørsel til martine@yoloevents.no! Pris for bryllupsfotografering finner du HER.