Lag nye sommerminner - book Yolo Events til årets sommerfest!

Ikke fortvil, sommer og varme ligger bare måneder unna, og i mellomtiden sitter vi innpakket i myke pledd foran peisen der planleggingen av sommersesongens fester allerede er i full gang. Vi gleder oss til partytelt, grill, fargerik borddekking, blomsterdekorasjoner og alt annet som hører årstiden til. Ikke vent med å booke din sommerfest!

Vårt eventbyrå jobber i Oslo og omegn. Vi fikser hele eller deler av festen for deg, slik at du kan slappe av og nyte opplevelsen til det fulle. Vi skaper en gjennomført rød tråd i alt fra invitasjoner, bordkort og dekorasjoner, til lokasjon, mat og festlige aktiviteter. Husk at om du booker et arrangement med oss så følger fotograf med GRATIS!

Skal du feire bursdag, jubileum, eller ha firmafest? Send oss en forespørsel så lager vi en skreddersydd pakke med pris til deg og dine behov. Vi tar gjerne et uforpliktende møte.

Vi gleder oss til å jobbe med deg!

I mellomtiden kan du nyte noen gode sommerminner fra tidligere fester vi har arrangert…