Design ditt event!

Som eventarrangører står vi for det meste av planleggingen til din feiring, enten det er bryllup, bursdag eller firmafest. Det kanskje ikke alle vet er at vi designer og lager det meste av detaljene selv også. Ikke bare blomster og borddekking, men også når det kommer til grafisk design og print.

I startfasen av eventplanleggingen blir vi, sammen med brudepar/festarrangør, enige om en visjon og en fargepalett. Denne paletten bruker vi som mal når vi designer alt fra invitasjoner til bordkort. Vi sender flere forslag der kunden kan velge, vrake og endre, til vi ender opp med det perfekte resultatet basert på din stil og dine ønsker.

Vi lager blant annet invitasjoner, takkekort, kirkeprogram, bordkort, meny, skilt og klistremerker. Eget monogram for brudepar kan også designes om man ønsker det.

Vi tar gjerne i mot enkeltoppdrag, eller som en del av en pakke til ditt bryllup eller event. Under ser du noen eksempler på tidligere design.