Gjør drømmebryllupet virkelig!

Neste års bryllupsdatoer har allerede falt på plass, og på den store dagen skal ingenting overlates til det tilfeldige. La oss hjelpe til med planleggingen slik at dere kan nyte tiden fram til bryllupet!

Jentene i Yolo Events elsker vakre bryllup! Stemningen, kjærligheten og minnene som blir skapt i løpet av denne dagen er noe helt spesielt. Det er ikke til å legge skjul på at planleggingen av denne store dagen tar mye tid, og kan virke overveldende for brudeparet i en travel hverdag. Det kan være vanskelig å tenke på hver minste lille detalj både før og på selve dagen. Da kan det være betryggende å tenke på at vi har gjort dette før og har alt under kontroll slik at dere kan dyrke kjærligheten og bare glede dere fram til den store dagen. Og det er akkurat de små detaljene vi elsker!

3 gode grunner til å velge bryllupsplanlegger:

 • Mindre stress: Med vår trygghet slipper dere å tenke på noe annet enn hverandre i tiden før, og på selve dagen.

 • Bedre tid: De aller fleste har ikke all verdens av tid til overs i en travel hverdag. Vi koordinerer alt for dere.

 • Du får noe helt unikt: Vi har fantastiske samarbeidspartnere - sammen skaper vi magi.

Når vi planlegger bryllup tenker vi først og fremst på hva brudeparet vil, deretter inspirerer vi med våre ideer og setter alt sammen til en perfekt pakke. Vi tar deres ønsker og visjon, og setter det til livs uten at dere trenger å løfte en finger!

Noen av detaljene vi kan hjelpe deg med:

 • Bryllupsfotograf (om vi planlegger ditt bryllup medfølger fotograf GRATIS)

 • Lokale, mat og drikke

 • Bryllupskake

 • Koordinering på selve dagen slik at dere kan slappe av

 • Design av invitasjoner, takkekort, bordkort, menyer, ol.

 • Vakker borddekking og blomsterdekorasjoner

 • DJ, lyd og lys

 • Pynt av bar, godteribar og uteområde

 • Leker og venteaktiviteter

 • Personlige goodiebags eller gjestegaver


Send oss en mail om du vurderer å booke oss til deler av, eller hele prosessen. Vi tar gjerne en hyggelig og uforpliktende prat med dere!