Duse grønntoner på Høvik-fest

På lørdag var det duket for dobbelt 40-årslag igjen, denne gangen i et klubblokale på Høvik som praktisk talt ligger på sjøen! Området og utsikten over fjorden var fantastisk, mens selve lokalet var en smule slitent og livløst. Men det er mye som kan gjøres med rett utstyr og med rett hjelp!

Fargetemaet for denne festen var hvitt, gull og grønntoner, vår favorittkombinasjon! For å få litt liv i lokalet fikk vi jentene fra Festlige Ting til å friske opp med fantastiske ballongbuer i temafargene, og store svevende ballonger som vi også kunne flytte fra fra middagsrommet og ned til festen etterpå.

Til middagen dekket vi 3 langbord med vakkert dekktøy og linduk fra Tabletales. Bordkortene ble laget av naturpapir og hyssing. De ble festet til krystallglassene og fungerte samtidig som navnelapp så gjestene husket glasset sitt. Langs midten av langbordene lagde vi en løper av duse, grønne eucalyptusblader, og brudeslør.

Plah sto for cateringen, og fikk masse skryt! Med innleid bartender som mikset drinker, og erfaren DJ, ble resten av kvelden, og natten, en suksess!

Vi elsker å dekke, pynte, organisere og sette stemning på slike fester! Spør oss gjerne om et uforpliktende idemyldringsmøte for din feiring.