Mai Tai med granateple

Mai Tai finnes i flere varianter og med mange forskjellige ingredienser. Klassisk inneholder drinken rom (enten lys, mørk eller begge deler), lime juice, en type sirup og typer likører. Mange bruker også grenadine som er lagd av granateple. Vi har valgt å isteden bruke ferske frø fra granateple, men du kan også bruke granateplejuice. Her kommer vår oppskrift!

DU TRENGER

  • Mørk rom
  • Lys rom
  • Cointreau
  • Limejuice
  • Granateple
  • Sirup

Mål opp 1 shot mørk rom, lys rom, cointreau og limejuice, og hell i en shaker. Tilsett en halv shot med sirup eller sukkerlake. Vi brukte lønnesirup og det gir en litt mer spesiell smak. Fjern frøene fra et granateple og tilsett i shakeren. Bruk en muddler for å mose ut saften fra frøene. Shake alt sammen med masse is og sil over i et høyt glass med isbiter.

Server med hawaii-blomst og limebåt og nyt!