5 VAKRE ISBITER DU KAN LAGE SELV!

Vi i Yolo Events er over gjennomsnittet opptatt av detaljer, og nå som sommeren nærmer seg vil vi dele våre beste isbit-tips som fresher opp drinkene dine!

1. Frosne druer

Dette er det enkleste av tipsene, og også det vi bruker mest. Frys ned hele druer og bruk disse som isbiter. Perfekt til for eksempel vin og andre drinker du ikke vil skal bli utvannet. Bruk både røde og grønne druer.

Du kan også fryse ned ferske jordbær. Det er superfint til champagne!

2.Blomsterisbiter

Dette må jo være verdens vakreste isbiter! Det finnes mange spiselige blomster som du trygt kan bruke i mat og drikke. Vi brukte klassiske og søte stemorsblomster i forskjellige farger. Her kan du jo finne blomster som matcher fargetemaet til festen. Andre blomster du kan bruke er roser, lavendel og nellik.

Blomsterisbitene er også fine å bruke i champagnebøtta ved servering.

3.Bærfylte isbiter

Isbiter med friske bær er perfekt i vannglasset en varm sommerdag. Bruk blåbær, bringebær, rips eller markjordbær for å pynte drinken. Fordel bær i isbitformen og fyll vann til toppen.

4. Isbiter med urter

Rosmarin og mynte blir ofte brukt i drinkoppskriftene våre, og da er det jo perfekt å ha det i isbiter også. Disse isbitene med rosmarin er perfekt i for eksempel denne fantastisk gode drinken.

Og siden vi er store ingefær-elskere slenger vi til med et tips om at ingefærbiter også er perfekt til å fryses i en isbit. Og hva med agurkbiter til en kald GT?

5. Store sitron-isbiter

Et supert tips for å lage større isbiter er å bruke et cupcake-brett. De finnes ofte i to forskjellige størrelser.

Del en sitron i skiver (eller lime til de små cupcake-brettene). Ikke velg for store sitroner, da kan det hende de ikke passer i formen. Legg en skive i hver form og fyll på noen centimeter med vann.

Disse store isbitene er fine å bruke i vannmugger og punsjboller, men også som en enkelt isbit i et stort glass.