Frisk mangobellini

Bellini-drinker er en stor favoritt hos Yolo-jentene. Vi er over middels glade i champagne og prosecco, og det er enkelt å spice den opp litt med forskjellige smaker. Denne gangen brukte vi søt og moden mango!

DU TRENGER

  • Mango
  • Lime
  • Prosecco

Begynn med å lage mango-puré. Del opp mangoen og skrell av skallet. (om du syntes det er vanskelig så er det mange tutorials å finne på feks. youtube). Tilsett saften av en halv lime per mango du bruker. Bruk en blender og kjør dette til en jevn pure. La blenderen gå ekstra lenge for å unngå klumper. Du kan gjerne tilsette en spiseskje prosecco for å gjøre det lettere å blende.

Fyll ca 1/3 av glasset med mangopuré. Deretter topper du glasset med prosecco. Voila! En frisk og fantastisk vri på det vanlige sprudlevannet.