Firmafest på Aker Brygge

For litt siden arrangerte vi en koselig og intim fest for firmaet Ignitas. Vi booket bord med mat og oppvartning på Louises Bar & Restaurant på Aker Brygge. Her var det som alltid en lun og koselig atmosfære, og hyggelig og hjelpsomme ansatte.

Vi hadde booket egen mezzanin der de kunne være litt private fra resten av restauranten. Temaet og interiøret på Louise er en opplevelse i seg selv, og stemningen var god fra begynnelsen.

Guttene ble servert en velsmakende treretters med drikke til. Før desserten ble det en variert og spennende Quiz der vi kåret hele to vinnere (av tre lag..!). Premien ble to flasker champagne som ble broderlig delt.

Etter litt flere drinker og en fantastisk champagne fra 2006 var stemningen fortsatt på topp på slutten av kvelden. Følget dro videre rundt hjørnet til vinbaren Vérité der guttene utfordret servitørene med vinkunnskapen sin. Hvor lenge de ble her er det fortsatt ingen av oss som vet 

Her er noen bilder fra kvelden:

Ønsker du at vi skal arrangere fest for deg og ditt firma? Send en forespørsel til marie@yoloevents.no så skreddersyr vi et opplegg innenfor ditt budsjett.