Årsmøte på vérité

Fredag 22. april arrangerte vi årsmøte for foreningen NAIPA. De ønsket en pakke med lokaler for årsmøtet, underholdning, mat og drikke. Kvelden ble tilbragt i Chambre Séparée på Vérité på Aker Brygge og foregikk slik.

Alle ble møtt med et glass prosecco ved ankomst, og fikk slappe av i barens lounge i første etasje frem til møtet skulle begynne. Rett før møtestart bar det opp til andre etasje og Chambre Séparée. Dette er et koselig og stilfullt lokale, perfekt for møter eller selskap for under 40 personer.

Da møtet var veloverstått stod kveldens underholdning for tur. Med påfyll i glasset var deltagerne klare for stand-up med komiker Dex Carrington! Han ble mottatt med entusiasme og latter. Etter flott underholdning var alle klare for noe godt å bite i. Kokkene på Vérité lagde i stand sine beste retter fra bunnen av, og serverte en fantastisk god buffet.

Selskapet fikk beholde Chambre Séparée så lenge de ønsket, så da noen tok turen hjem etter endt program, ble andre sittende til de små timer.

Skal din arbeidsplass ha årsmøte, kick off eller kanskje en storslått firmafest? Send oss en mail da vel, så skreddersyr vi kvelden etter deres ønsker og budsjett!

Hilsen Yolo-jentene!