Bellini med en twist

Selv om Norge ikke kom helt til finalen i Melodi Grand Prix i år, er det kanskje noen som steller i stand til en skikkelig fest med glitter og glam i helgen. Noe musserende i glasset er på sin plass da, og Bellini med en twist av pasjonsfrukt kommer garantert til å bli en favoritt blant alle gjestene. Og hvorfor ikke servere denne til 17.mai-frokosten også?

Du trenger:

  • Fersken (helst hvit)
  • Pasjonsfruktjuice
  • Prosecco
  • Sitron
  • Isbiter
  • Sukker (etter behov)

Til ca to drinker brukte jeg 2 fersken. Skrell og rensk fresknene og kjør de til en puré sammen med et par isbiter og en liten dæsj sitronsaft. Smak til med sukker om fersknene ikke er søte nok. Når puréen er jevn heller du i ca 1 dl pasjonsfruktjuice. Bland dette sammen i blenderen. Fyll et halvt champagneglass med blandingen, og topp resten av glasset med Prosecco. Rør om og servér!

Ha en strålende, lang og fin pinsehelg!