Dekk et lekkert bord til nasjonaldagen

Det er bare få dager igjen til den store feiringen av nasjonaldagen. Festen sparkes i gang på tradisjonelt vis med champagnefrokost og deilig mat. Bordet må selvfølgelig dekkes klart til festen, gjerne kvelden i forveien!

Rødt, hvitt og blått kan ofte bli litt mye og kaotisk om man ikke kombinerer riktig. Et tips er å benytte seg av to primærfarger. Vi valgte å bruke mest hvitt og blått, men med innslag av rødt rødt. Resultatet ble stilig, friskt og lekkert!

Det tradisjonelle 17.mai-båndet kan brukes til å få inn nasjonaldagens farger på en enkel måte. Knyt det rundt vasen, lysestaken eller servietten. Her har vi brukt hvite spisebrikker som tøyservietter.

Hold det enkelt med ensfargede blomster i for eksempel hvit. Har du minimalt med pynt og farger på bordet kjører du på med stor bukett i rødt, hvitt og blått!

Brikker, servietter/hvite brikker, bånd, vase og lysestaker fra Princess Interiør. Kronelys og flagg fra Coop Extra.

NB: husk å være tidlig ute. 17. mai pynten forsvinner fort fra butikkhyllene, så det kan være lurt å hamstre inn allerede nå.

Følg med på fredag for enda et tips til en vellykket 17. mai fest!