Sunn agurkdrink

Vi kan vel innrømme at drinker og coctails ikke er det aller sunneste du kan få i deg. Alkohol i seg selv inneholder en del såkalte «tomme kalorier» uten å tilføre mye næring, og i tillegg er blandevannet gjerne fullt av sukker. Men fortvil ikke, denne ukens cocktail er både god, frisk og har så lite kalorier at den kan nytes med god samvittighet!

DU TRENGER:

  • 1 del gin
  • 1 del agurkjuice
  • 1 del farris eller sprite zero
  • saften av en halv lime

For å lage agurkjuicen brukte vi en juicepresse. 2 agurker ble ca en halv liter juice. Bland alle delene sammen i et glass med is. Vi brukte farris, men du kan også prøve deg frem med sprite zero for en litt søtere smak.

Resultatet ble en superfrisk drink til sommerfesten, med minimalt av kalorier. Da er du klar for SK2016!