Nytt år og ny motivasjon

Da var den første arbeidsuken i 2016 brått overstått. Det er alltid hardt å starte på igjen etter en lang og lat juleferie. Det er fremdeles kaldt og mørkt ute, men om bare noen få måneder er våren her med alt det gode den bringer med seg. Frem til da gjelder det å holde motivasjonen og arbeidsgnisten oppe. Kick-off, firmafester og team building er en god måte å motiviere vintertrøtte ansatte og kollegaer.

Vi i Yolo Events arrangerer morsomme utflukter og aktiviteter for alle type bedrifter. Vi kan også arrangere små eller store firmafester, gjerne kombinert med faglige innlegg. Vi kan blant annet friste med:

 • Konserter
 • Stand-up paddling på Tjuvholmen
 • Båtturer
 • Rebusløp
 • Vin- eller ølsmaking og kurs
 • Cocktailkurs
 • Klatring, poledance, fjellturer  eller andre fysiske aktiviteter og konkurranser
 • Restaurantmiddag, catering eller innleide kokker
 • Akttegning
 • Spabesøk
 • Og mye, mye mer…
2.jpg