Slik lager du vinterfest i svart og gull

Årets største fest (nyttårsaften) er over, men det er ingen grunn til å legge noen demper på de forestående festivitetene. Gjør det med stil, så er du garantert beundring blant gjestene.

Det er ikke mye som skal til for å få til den ekstra gode stemningen, både på små og store sammenkomster og fester. Du trenger bare noen fancy sugerør, et glitrende banner og matchende bordpynt. For å få til dette trenger du kun et tema og en fargepalett.

Et tema jeg har falt for i det siste er miksen av glamorøst gull og simpelt svart/hvitt. Det er en stil som ser ekslusiv ut med enkle tiltak, og du finner tilbehøret i de fleste butikker til en billig penge. Så lenge du har fargene klart for deg, så er det bare å mikse og matche i borddekking, pynt og accessoirer, så mye du vil!

Her er et lite moodboard jeg har satt sammen til inspirasjon som du kan prøve deg på til neste fest!