En annerledes vinopplevelse på Vérité

På bakgrunn av vårt samarbeid med baren Vérité på Aker Brygge, var vi så heldige å bli invitert på vinsmaking denne uken. Det er aldri feil å drikke vin, i allefall ikke på en tirsdag.

Vi ble servert ett glass prosecco, 7 hvitviner og 4 rødviner. Vi fikk smake dem parvis etter sjanger og glassene var godt over halvfulle. I tillegg fikk vi diverse nydelig tapas og ost. Utrolig spennende å smake så mye forskjellig, sammenligne dem, og ikke minst kjenne hvordan vinen kan fremheve smaken av mat og vice versa.

En vinsmaking er ikke nødvendigvis et vinkurs, men heller en smaksopplevelse. Vérité tilbyr begge deler, og dette er absolutt noe å få med seg. Her jobber en av Norges fremste eksperter på vin, og det tilbys mye spennende viner fra «Den nye Verden» (dvs. annet enn de landene vi normalt kjenner som vinland, slik som Tyskland, Frankrike, Italia og Spania).

Vi kan tilby vinsmaking eller vinkurs/cocktailkurs på Vérité som en del av f.eks. et julebord, utdrikningslag eller kick-off. Ta kontakt på mail (marie@yoloevents.no) så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Takk til Tor for eksellent oppvartning på Vérité! God helg!