Urban bryllupsfotografering

Du skal gifte deg! En av de største dagene i ditt liv! Med sommerfugler i magen og omgitt av dine nærmeste skal du forevige dine løfter om kjærlighet og troskap til ditt hjertes utkårede. Noen minner tar du med deg i hukommelsen, men fryser du øyeblikkene, så varer de for alltid og du kan stolt vise frem din store dag i årene som kommer.

Martine er YOLOs egen fotograf, og kan leies inn for hele eller deler av dagen. Basert på deres ønsker skreddersyr vi en løsning som passer. Vielsen, festen, bryllupsbildene eller forlovelsesbildene.  Ta kontakt med oss for pristilbud eller en uforpliktende samtale.

Under vises bilder fra et vakkert sommerbryllup i fjor sommer! Bildene ble tatt på forskjellige locations rundt i Oslo-området. De to vakre brudene ønsket seg noe originalt, urbant og romantisk. Fotografen var også med under hage-seremonien.