Brura blei lura

Lørdag ble vår kjære Marie drukket ut sammen med 13 av hennes nærmeste venner. Martine og de to andre forloverne våknet opp en smule stresset til pøsregn og knuste planer, men heldigvis ordner det seg for snille piker.

En rørt Marie ble møtt med såpebobler, prosecco og brudeslør utenfor en av forlovernes leilighet, hvor vi hadde gjort klar en luksuriøs champagnefrokost inne. Laks, egg, frukt, sjokoladejordbær, rundstykker og mimosa ble servert!

Før vi satte oss tilbords presenterte vi den første leken til Marie. Vi hadde laget 14 bordkort med titler til alle jentene, inkludert bruden. Maries oppgave ble å plassere hver og en på den tittelen hun mente passet best.

Etter en vellykket frokost, tok vi champagneglassene med oss til sofaen for en liten gavelek. Alle jentene hadde med seg hver sin gave som inneholdt noe personlig i forholdet til Marie. Det var hemmelig hvem hver gave var fra, så Marie skulle gjette etterhvert som hun åpnet.

Midt i gaveåpningen ringte plutselig en mystisk mann på døra! Etter litt dårlig skuespill blant forloverne om at det var en som skulle sjekke ut brannvarslerne i borettslaget, ble alle en liten smule sjokkert da han plutselig sto splitter naken midt i stua… Vi hadde bestilt aktmodell, og vi skulle få bryne oss på litt sketching. Etter ca. 10 positurer og mye latter og kleinhet, ble den beste og den dårligste tegningen kåret i fellesskap.

Etter å ha kommet oss over nakensjokket tok vi med oss bruden og gikk ut i den friske formiddagsluften. I sofienbergparken fant vi oss to bord (vanligvis reservert Grünerløkkas alkoholikere, men de hadde heldigvis ikke stått opp enda), og kjørte igang en aldri så liten Ølstafett! To lag konkurrerte om å løpe fortest fram til ølstasjonen, styrte en boks, snurre fem ganger rundt seg selv, for deretter å løpe tilbake.

Begge lag feiret med pølser på engangsgrill før vi trikket ned til Aker Brygge hvor vi hoppet på en ferge. Tror bruden var ganske spent på hvor vi skulle..

Øya vi gikk av på heter Nakholmen og er en koselig, liten øy med små, søte sommerhus. Vi hadde leid et gult lite hus med stor uteplass, og utsikt over hele Oslofjorden. Her fikk vi servert tre-retters middag bestående av kyllingsalat, reker & loff og ostekake, samtidig som vi ble overlykkelige da sola tittet frem fra bak skyene og gjorde kvelden komplett!

Resten av kvelden ble fylt med drinker, jellyshots, selfies, latter, quiz med spørsmål om Marie og brudgommen. Absolutt et minne for livet, ikke bare for Marie, men for oss alle!

Yolos Events første formelle utdrikningslag, med selveste Yolo-Marie ble et eventyr av en suksess. Skal du selv arrangere utdrikningslag for brud eller brudgom? Ikke glem at vi kan bidra med å lage dagen deres ekstra spesiell!

Ha en god mandag!

Hilsen Martine og Marie