Girls just wanna have fun!

Lørdag hadde vi en av våre legendariske jentekvelder. Denne gangen hos Gina på Frogner. Det er ikke mange elementene som skal til for at kvelden blir uforglemmelig for vår del. Vi består av en bra kombinasjon av humoristiske og varme personligheter som i hverandres selskap utgjør et fyrverkeri av god stemning. Vi har ikke behov for fancy lokaler, dyre drinker eller designerantrekk for å være komfortable. Vi stiller som vi er, med eller uten noe godt i glasset.

Her er våre tips for en velykket jentekveld:

1: DRINKER!

1.jpg

Vi kan ikke unngå og starte med det aller viktigste; hva som skal være i glasset! Vi er på ingen måte opptatt av alkoholprosenten. Om du er avholds eller alkoholiker; gjør det med stil! (se ironien i dette takk – alt er bra med måte!) Et glass med god rosévin slår aldri feil en sommerkveld, men en gøyal drink er heller ikke å fornekte. Med fare for å repetere oss selv må vi likevel nevne vår nye «all time favorite» Moscow Mule! Du kan trygt si at den var en av hovedgrunnene til en meget vellykket kveld på lørdag. Oppskriften på herligheten finner du HER!

2.jpg

2: MAT & SNACKS

Start kvelden med et ordentlig festmåltid! Ikke bare er mette mager en god garant for en vedvarende aften, men middagen smaker alltid bedre i godt lag. Valget vårt denne kvelden falt på den hyper-trendy retten Pulled Pork Sandwitch. En enkel, men utrolig smakfull rett som de aller fleste kan mekke sammen på relativt kort tid. Gina stod for hjemmelaget cole slaw, mens kjøttet og chiabatta får du kjøpt stekeklart.  Topp det med din favoritt barbeque-sauce, og Voilá! En lekkerbisk klar for konsumering!

3.jpg

Grønnsaker, chips og dip. Det slår jo egentlig aldri feil…!

4.jpg

3:LEKER

Vår favoritt festlek heter «Hva hvis?».
Dette er  kanskje den vanskeligste leken å forklare med tekst, og den høres kanskje ikke morsomt ut i det hele tatt. Men vi lover deg at hvis dere gir det et forsøk, så vil det ikke være siste gangen dere spiller dette! Aldri har vi opplevd at denne leker skuffer… OG den kan være den perfekte ice-breaker for store og små selskap.

5.jpg

Ok, la oss forsøke: Alle deltagerne får utdelt et ark og en penn framfor seg. Alle skriver 5 setninger (eller så mange dere ønsker) som begynner med «Hva hvis..». For eksempel «Hva hvis frosker var rosa og smakte sukkerspinn?» Desto mer tilfeldig og rart, jo morsommere blir resultatet. Her er det bare å la fantasien få slippe til! Bruk gjerne deltagerne rundt bordet i setningene, f.eks. «Hva hvis Per ble født halvt fisk, halv menneske?»

Når alle har gjort dette, bytter dere om på lappene så alle får en lapp de ikke selv har skrevet. Deretter skal man svare så kreativt som mulig på spørsmålene som står listet opp. For eksempel kan et svar til spørsmålet om froskene over være; «da ville de blitt solgt på ebay til høyestbydende».

6.jpg

Deretter byttes lappene om på nytt; og nå begynner det morsomme! En av deltagerne begynner med å lese opp første spørsmål på arket han/hun har fått utdelt (helst et han/hun ikke har skrevet verken spørsmål eller svar). Deretter skal deltageren til venstre lese opp sitt første svar. Disse spørsmålene vil som regel ikke henge sammen, og det er nettopp det det blir mye moro ut av. En klassiker i vår vennegjeng var kombinasjonen «Hva hvis Martine får et biestikk på tissen?» kombinert med svaret «Da ville Martine tatt bilde og lagt ut på instragram!» Vi har erfart hysterisk morsomme kombinasjoner av spørsmål og svar, noen uten mening, mens andre treffer blink. Gjør deg klar for en skikkelig latterkule!!!

Som sagt, dette må prøves for å forstås ordentlig. Just do it! Vi holdt ihvertfall på hele kvelden…

Happy girls/boys night: Drink, Eat & Play!

Hilsen Martine og Marie