Glitter, konfetti og 27 nye landeplager

Da var det over, årets mest jålete kveld. Melodi Grand Prix/Eurovision er blitt en brobygger for hele Europa, og i år fikk også Australia være med på showet! I år som i fjor, ble konkurransen feiret med glitter, flammer, lys og konfetti – akkurat som vi forventet, og akkurat som vi hadde håpet på!

Så hvorfor ikke bringe disse elementene inn i vår egen stue. En ting er glitter og stas, men hva er  vel en MPG-fest (og alle andre fester for den saks skyld) uten noen ekstra fancy drinker? Vi serverte våre gjester 3 favoritter, og vil gjerne dele oppskriftene med dere.

GT-IS

2.jpg

Gin & tonic har alltid vært en favoritt, men vi hadde faktisk ikke prøvd den i frossen tilstand før. Det kan anbefales på det sterkeste!

Bland 1 dl gin, 1 liter tonic, og saften fra en halv lime.

Hell i former (oppskriften gir ca. 16 ispinner) legg i 2 skiver agurk og frys over natten. Resultatet blir en artig tvist på en evig klassiker.

MOSCOW MULE

Har du ikke prøvd denne drinken før, er det på tide. En absolutt favoritt hos oss!

Fyll et glass med is, litt limesaft og en limeskive.

Hell over vodka og ingefærøl i ønsket mengde (vi brukte pærevodka, men orginal funker også). For ekstra spice kan du ha i et par biter med fersk ingefær. Voilà! Din nye favoritt på 1 2 3…

MIMOSA

4.jpg

Hva er en MGP-fest uten bobler? Mimosa er en lettdrikkelig klassiker, som faller i smak hos de fleste.

Bland 7 deler musserende vin og 3 deler appelsinjucie, sleng på en appelsinskive til pynt!

 

Med tre såpass gode drinker, kan man godt si at det ble god stemning utover kvelden. Og scorene på stemmeskjemaene økte i takt med promillen!