Velkommen til oss!

2014.

Det var sommer og sol, det var fest og gode minner. Det var Marie og Martine, to livsentusiaster. YOLO! Du lever bare en gang. Det var da det kom til oss. Hvorfor skal ikke resten av landet få leve like euforisk som oss? Vi tenkte det var best å gjøre noe med dette!

Yolo er ikke en unnskyldning til å gjøre dumme ting, men en unnskyldning til å leve livet fullt ut, og oppleve så mye gøy som overhodet mulig. Har du en date som du vil gjøre til den mest minneverdige? Fyller du 30 og vil samle de beste av de beste til en heidundranes feiring? Eller skal bestevennen gifte seg og du vil planlegge det sykeste utdrikningslaget i manns (kvinnes?) minne?

Vi vil være med dere å gi inspirasjon, idéer, og planlegge festen så det når dets fulle potensiale. Vi er med fra start til slutt for å sørge for at det blir minner for livet.

Sjekk oss ut! Les mer om oss på yoloevents.no, ring oss, mail oss, eller følg/stalk oss på facebook.


Kos og klem fra jentene i 

logonyBG.png