Lunt vår-bord

Vi benytter enhver anledning til å skape noe nytt og vakkert, jentemiddag en mandags kveld er intet unntak. Vi brukte spisestuens mørke interiør og møbler og matchet med friske farger og vintage messing. Resultatet ble et harmonisk og vakkert bord som både er lunt og gir en vårlig stemning.

Vi har brukt eget interiør til dekkingen, blant annet stråbrikker, gullbestikk og vakkert blågrønt stenservise. Linserviettene er sydd selv av en gammelrosa løper, og knytt sammen med hamptråd i en sløyfe. Serviettene ble plassert løst og ledig over asjetten.

Messing-produktene har vi brukt lang tid på å samle opp og består av produkter fra bruktbutikker og loppemarked. Vi har nå over 25 lysestaker i forskjellige former og høyder, samt 5 kopper som vi bruker som vaser. Dette leier vi også ut på våre eventer!

Blomsteroppsatsene er lagd av vår “all time favourite” eucalyptus mixet med krysantemum i gul- og rosatoner som matcher serviettene. Kronelys fra søstrene grene harmonerer med asjettene.

Hva syntes dere? Vi elsker fargesammensettingen!

Ta gjerne kontakt om du ønsker et vakkert bord til en spesiell middag, bursdag, bryllup eller lignende. Mulighetene er uendelige!