Slik pynter du til 90-årslag!

På søndag pyntet vi bordet til en 90-årsfeiring! Jubilanten er over middels glad i roser og blomster, og hele fargepaletten ble til ut ifra en pakke servietter kjøpt på Princess.

En av gavene til jubilanten var en oppsats bestående av 90 roser som skulle være en del av bordpynten. Den ble laget med roser i rosa og lilla. Det ble brukt en brødform som vase, fylt med oasis. Kantene ble først fylt med roseblader, deretter ble resten fylt med roser med stilker i forskjellige lengder. Det ble også lagd to små oppsatser på hver side.

Blader av ruscus ble dandert langs midten av bordet og bandt de tre oppsatsene sammen. En hjemmelaget sang ble også pyntet med roseblader og dekorbånd. Hvite lysestaker med hvite kronelys ble plassert langs midten av bordet.

En koselig og enkel dekorering verdig en 90-åring :)