Julebord i varme toner

På årets julebord er stikkordet natur. Med varme toner og naturlige materialer har vi dekket et fantastisk koselig julebord som de fleste kan få til selv.

Med natur som tema har vi brukt farger som brunt, grønt, beige og rust for å få til den varme og jordlige følelsen. Granbar, lin og gull i pyntegjenstandene gir den glamorøse julebordstemingen.

Hver kuvert består av spisebrikke i temafargen rust og linserviett dandert i en tilfeldig knute, pyntet med granbar og rød bær-plante. Bruk av stoffservietter gir et veldig delikat uttrykk, spesielt lin. Dette kan være litt kostbart, så et tips er å kjøpe et billig sengetøy, gardin eller duk i lignende farger og materialer og sy stoffserviettene selv.

Pynten er lagt mot midten langs hele bordet med granbar som base. Plasser deretter all pynten rundt om på bordet innimellom granbaren. Så lenge fargene er like er det fint om pynten består av mye forskjellig. Jeg har brukt lysestaker og små vaser vaser i gull, kubbelys i rust og kronelys i brunt. Pynten kan du gjerne finne på loppis eller i bruktbutikker om du ikke har noe hjemme fra før som kan brukes. Som vi har tipset om før så er spraymaling «gull» verdt. Da får gamle gjenstander nytt liv, og det passer inn i hvert et tema.

Vannglass og bestikk fra Lagerhaus, planter fra Mester Grønn (men dette kan du selvfølgelig også plukke selv!) og servietter, brikker, lys og pynt fra Princess Interiør.

Kontakt oss gjerne om du trenger oss til årets julebord!