Sommersangria

En stoor mugge stappfull av velsmakende og frisk sangria er et must på sommerfesten. Doble denne oppskriften så mange ganger du vil. Beregn ca en halv flaske vin per person.

DU TRENGER:

  • 3 fersken
  • 200 g jordbær
  • 1 flaske rosévin
  • Juicen av 1 appelsin
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 50 ml cointreau
  • 300 ml farris
  • En håndfull mynte

Vi hadde kjøpt en stor glasskrukke med kran kjøpt på Lagerhaus som rommet 8 liter. Vi ville ganget oppskriften med ca 5 for å fylle opp hele denne. Den er helt genial til å ha stående på bordet på både hagefesten og til bryllupet.

Fjern steinene på ferskenene og del de i biter. Rensk jordbærene og del de i to. Bland i alle ingrediensene utenom farris og mynte. Blandingen skal stå en stund, minst et par timer, men gjerne over natta for å få frem alle de gode smakene. Rett før servering blander du i farris og mynte. God fest!