Sommercupcakes med Creative Cakes

Igjen har vi vært så heldige og få lov til å bli med på pynting av cupcakes. Mari fra Creative Cakes viste oss hvordan vi kan lage fantastisk søte sommer/Hawaii-cupcakes på en enkel måte.

Først må fondanten kjevles ut. Da er det best å bruke en kjevle tilpasset fondant, så den ikke skal klistre seg fast. Litt mel på bordet er også et smart tips. Utstikkerne er enkle å bruke, og de finnes i mange forskjellige former og blomstertyper. Press utstikkeren ned i ferdigkjevlet fondant. Sitter fondanten fast trykker du bare på toppen av utstikkeren og den løsner lett. Stikk ut mange blomster i forskjellige størrelser og farger.

For et mer spennende resultat kan de forskjellige blomstene festes oppå hverandre. Bruk i så fall en våt pensel slik at de festes bedre til hverandre. Lek deg med forskjellige størrelser og sammensettinger. I midten av blomsten brukte vi fargede perler, men du kan også bruke en lite fondant-bit som du ruller sammen til en perle.

Før pynten skal plasseres må smørkremen sprøytes på. Med de forskjellige sprøytespissene får du ulike former på smørkremen. Beveg sprøyten i sirkler fra ytterst til innerst for best resultat. Deretter er det bare å være kreativ med plassering av pynten! Vi hadde også kjøpt inn mye annen fin pynt for et skikkelig sommerpreget utseende.

Blomsterkrans, cocktailpinner og paraplyer fant vi på TGR.