Dette må du gjøre i Oslo i sommer - DEL 1

Det er uendelig med ting man kan finne på i Oslo om sommeren. Vi i Yolo Events har satt sammen en liste med opplevelser og moro vi mener du bare må få med deg.

SUP

Stand Up Paddling er en vannsport som har blitt mer og mer populær. Også er det så enkelt! Det er flere i Oslo som både holder kurs og som leier ut brett. Ta deg en tur i kanalene på Tjuvholmen og Aker Brygge, og vi lover deg en idyllisk og morsom dag. Sjekk ut for eksempel sup.no eller Café de Concert.

sup1.jpg

OSLO GINFESTIVAL

Endelig en festival med gin i hovedrollen! 11.juni holdes vår nye yndlingsfestival i Oslo. Her kan man smake på gin-typer, drinker og cocktails, samt møte mange produsenter og leverandører av gin. Følg «Oslo Ginfestival» på Facebook for mer informasjon og billettsalg.

gin.jpg

RIB

En av Oslos beste fasiliteter er Oslofjorden. Hva er bedre på en varm sommerdag enn å suse rundt på vannet i full fart? Det er flere i Oslo som tilbyr turer og safarier med Rib. Dette koster litt, men er man mange blir det ikke så mye på hver. Spør oss så hjelper vi deg gjerne med å booke en fantastisk tur på sjøen!

ribnorge.jpg

(bilde fra ribnorge.no)

PIKNIK I PARKEN

Sommerens koseligste festival arrangeres 24.-26.juni. Festivalen nytes med gode venner og favorittartister ved Vigelandsmuseet midt i Oslo. Matservering i form av mange kule foodtrucks er også tilstede for ekstra hygge. Band og Horses, Sivert Høyem, Damien Rices og Matt Corby er tilstede sammen med mange andre nye, lovende artister. Les mer og bestill billetter på pipfest.no.

pipfest.no.JPG

ØYHOPPING I OSLOFJORDEN

Du kan ha mye gøy med kun en ruterbillett i lomma. Fergene langs Oslokysten tar deg til de vakre øyene i Oslofjorden. Besøk klosterruinene på Hovedøya, gå tur langs hyttene på Nakholmen, sett deg ned for en matbit på Gressholmen Kro eller ta deg et bad på en av badeplassene på Lindøya.

øyhopping.JPG

KOLLENSVEVET

Endelig kan man oppleve Holmenkollen fra skihoppernes perspektiv! I denne 361 meter lange ziplinen kan du oppleve byens beste utsikt mens du flyr fra toppen av skibakken og helt ned til enden. Priser og bestilling finner du på kollensvevet.no.

kollensvevet.no.png

OPPLEV FJORDEN MED BÅT

Det er mange måter du kan oppleve fjorden på, hvorfor ikke legge hele eventet ditt på sjøen? I oslo finnes det mange som tilbyr en dag med cruise og mulighet for middagsfest på båt eller skute i oslofjorden. Sjekk ut for eksempel Cruisebåtene AS, Marine-Service eller Norway Yatch Charter.

cruisebåtene.no.jpg

(bilde fra cruisebåtene.no)

GRILLING I PARKEN

Alt du egentlig trenger for en superkoselig dag eller kveld er fint vær. En liten tur i butikken, en flergangsgrill (tenk på miljøet!) og en pakke pølser, så du er klar! Eller pakk en litt mer fancy kurv med champagneglass, ostefat, reker og jordbær!

park.jpg

VINSMAKING

Enten det arrangeres ute eller inne er det en herlig måte og avslutte dagen på. Rødvin, hvitvin og litt å tygge på. Vérité på Aker Brygge arrangerer vinsmaking i sine koselige lokaler i Oslo sentrum hver torsdag.

vin.jpg

KLATRING

Klatring er en flott aktivitet som passer for både liten og stor. En fantastisk måte og mestre høydeskrekken på og få en fantastisk mestringsfølelse! Det finnes flere klatresentere for innendørs klatring i Oslo. Klatreverket på Torshov er den største, og det finnes også en på Vulkan nærmere sentrum. Nybegynnerkurs og leie av utstyr er å tilby. Vi garanterer en morsom, men slitsom økt hvor du virkelig får kjørt deg!

Er det strålende sol kan du oppleve morsomme løyper både på bakken og i trærne kan du dra til Oslo Klatrepark. Her er det også åpent for alle i alle aldre. Se mer informasjon på osloklatrepark.no

klatre.jpg

OVER OSLO

21.-25. juni kan du oppleve konserter fra et av Oslos beste utsiktspunkter, og bare 15 min fra sentrum! Lars Vaular, Tom Jones,  Susanne Sundfør, Bjørn Eidsvåg kommer. Kommer du? Mye er allerede utsolgt, men følg med på facebook for salg av billetter privat.

overoslo.png

(bilde fra grefsenkollensvenner.no)

NAKENBADING PÅ HUK

Hvorfor ikke gjøre noe litt annerledes enn den klassiske turen på stranda? Kast bikinien! Kast badeshortsen! Kast speedoen! Har du kjent hvor fantastisk det er å bade naken? Hvis ikke er det på tide!

huk.jpg

OSLO PRIDE

Oslos mest fargerike folkefest av en festival finner sted 17.-26. juni. Formålet med denne festivalen er «å synliggjøre skeiv kultur, for på denne måte å bidra til økt aksept og respekt for denne delen av hovedstadens mangfoldige borgere». Under denne festivalen kan du oppleve konserter, show, utstillinger og et eget festivalområde. Les mer og bestill billetter på oslopride.no

pride1.jpg

Følg med for del 2 av spennende aktiviteter du kan finne på i Oslo i sommer!