Tips og ideer til utdrikninslag

Skal du eller noen du kjenner gifte seg i sommer? Her er noen tips til hva dere kan finne på i utdrikningslaget til bruden og brudgommen. Husk at Yolo Events skreddersyr det perfekte utdrikningslag tilpasset deres budsjett. Ta kontakt for et utforpliktende tilbud.

KLATRING

Klatring er kjempegøy og passer for de aller fleste med ok helse. I Oslo finnes det flere klatresentre, bl.a. på Klatreverket på Thorshov, og Vulkan Klatresenter på Grünerløkka. Der får man leid det man behøver av utstyr; sko og evt. tau og sele dersom man ønsker å klatre i tau. Lei gjerne inn en instruktør dersom dere ikke har gjort det før. Det finnes både enkle og vanskelige ruter, noe for enhver. Lag gjerne morsomme oppgaver for brud eller brudgom på vei oppover veggen. Det kan være lurt å avklare med stedet at dere kommer, og muligens utsette alkoholen til etterpå.

1.jpg

REBUSLØP OG QUIZ

Rebusløp kan gjennomføres på uendelig mange måter. Innendørs, i hagen, i storbyen eller på landet. Lag gjerne en blanding av spørsmål som må besvares riktig og oppgaver som må løses både fysisk og psykisk. Spørsmål om fremtidig ektemann/kone er alltid interessant, i tillegg til pinlige spørsmål om seg selv, diktskriving, sang/dans, hjernetrim, osv. Involver gjerne fremmede på gata, f.eks. ved at bruden/brudgommen skal forsøke å sjekke opp en person eller synge en ønskelåt. Hver post har sin belønning eller straff, f.eks. en liten gave eller hint til neste post ved vel gjennomført, eller èn shot for hver feil.

BÅTTUR

En båttur om sommeren er aldri feil. Her spørs det litt på hvor mange dere er; er dere bare noen få kan dere leie en liten motorbåt, er dere mange kan dere leie større seilskuter med plass til mange. Ved sistnevnte alternativ kan dere bruke båten som lokasjon for hele utdrikningslaget. Har dere litt lavere budsjett kan dere rett og slett hoppe på en ferge i Oslo fjorden, for så å grille og kose dere på en av øyene.

2.jpg

SPA

For noen brudgommer/bruder så passer det seg helt enkelt med en avslappende dag på spa med et glass champagne i hånden og gode venners nærvær. Det er alltids rom for litt quiz og en god middag/lunsj. Kanskje også en massasje? Har dere stramt budsjett anbefaler vi å lage til et fancy hjemmespa. Dekk opp med musserende i isbøtte, jordbær og melon dyppet i sjokolade og annet snadder. Lag deres egne ansiktsmasker, bytt på å massere hverandre med olje (husk at bruden/brudgommen fortjener litt ekstra). Krydre litt med flasketuten peker på, «politisk ukorrekt» eller andre morsomme spill.

3.jpg

GRILLFEST

Her finnes det også uendelig med muligheter. En grillfest kan holdes hjemme i hagen, på fjellet, ved sjøen eller i en park. Hva med å gjøre det til en temafest? F.eks. midtsommer med markblomster og sjømat, tropiskinspirert flamingofest, eller badedyrfest med oppblåsbare badeleker. Ikke glem bærbart musikkanlegg, kjølebag, tepper/sitteunderlag og annet morsomt tilbehør dersom dere skal utenfor hjemmet. Vi anbefaler også bruk av flergangsgrill fremfor engangsgrill for miljøets skyld, og ikke minst for grillsmakes skyld.

4.jpg

COCKTAILKURS

Vi i Yolo Events elsker å eksperimintere med cocktails, med både gode og dårlige resultat. Hver fredag legger vi ut en ny Yolo-cocktail på bloggen. Disse er som regel relativt enkle, mens dersom du vil lære deg noe litt mer fancy anbefaler vi et cocktailkurs. Her får du opplæring av en profesjonell bartender i en eller flere drinker, og ikke minst – du får drikke dem opp etterpå! Dette er en både sosial og morsom opplevelse som passer best for mindre grupper.

5.jpg

VINSMAKING

For de litt sofistikerte og dedikerte vinentusiastene kan et vinkurs være midt i blinken. Vårt samarbeid med Vèritè på Aker brygge gjør at vi kan tilby rimelige priser på vinsmaking for våre kunder, enten som et del av et større opplegg eller som en egen opplevelse. Les mer om vår vinsmaking på Vèritè her!

6.jpg

GOKART OG MEGAZONE

Dette er ikke bare for gutta. Gokart og laserpistoler/paintball er gøy for alle kjønn og alle aldere. Ta en titt her og her for mer informasjon.

7.jpg

KOLLENSVEVET

Ønsker du litt ekte adrenalin under utdrikningslaget? Mange sender bruden eller brudgommen opp i et fly for å hoppe i fallskjerm. Dette er selvfølgelig kjempemoro (og fryktelig skummelt), men kan være veldig dyrt, og litt usosialt da resten av gruppen må vente på bakken. Da er Kollensvevet Zipline et godt alternativ. Der kan hele gruppen få et kick ved å zipline fra toppen av Holmenkollen og ned de 361 meterne til bunnen med en høydeforskjell på 107 meter. Les mer på kollensvevet.no.

8.png

Håper dette innlegget kan hjelpe dere å arrangere tidenes utdrikningslag for deres gifteklare venner. Vi har selvfølgelig drøssevis av andre ideèr i tillegg til disse, så skulle dere behøve hjelp til å sette sammen en særdeles morsom og anderledes dag, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi skreddersyr et opplegg tilpasset både budsjett og interesser.

HER kan dere lese mer om et utdrikningslag vi arrangerte i fjor sommer.