Moscow Mule

Vi skal ikke legge skjul på at vi har en stor forkjærlighet for alt som inneholder ingefær, spesielt når det kommer til cocktails. Ingefæren gir en litt sterk og varmende følelse, samtidig som det smaker himmelsk (og er visstnok veldig sunt! Win-win!)

Nå er det helg, og vinterferie for mange. Denne yolo-cocktailen kan nytes i solveggen på hytta, foran peisen, eller hjemme i stua med godt selskap.

DU TRENGER:

  • Gin, 45ml (vår favoritt er Hendrick’s<3)
  • Ingefærøl 60ml ++ (vi brukte med alkohol, men du kan også bruke uten)
  • Sirup, 15ml
  • Lime, all saften fra en halv lime
  • Mynte, 10 blader

For å lage denne drinken trenger du en shaker og et målebeger (men det funker også å ta det på slump og smake seg fram).

Mos forsiktig mynteblader, sirup og limesaft i en shaker med en muddler eller lignende.

Deretter heller du på gin og fyller shakeren med is. Rist shakeren forsiktig til drinken er kald (ca. 10 sekunder), og hell alt over i koppen. Vi har brukt en kopp i kobber som tradisjonelt brukes til moscow mule, den kan du forøvrig finne oppskriften på her. Den holder drinken kald og frisk, i tillegg til å se helt fantastisk kul ut!

Siste steg er å fylle opp med ingefærøl og røre godt med en lang skje. Her kan du gjerne smake deg frem litt selv, jo mer ingefærøl, jo mildere blir drinken.

Pynt med lime og mynte, og servér!

Neste uke fortsetter vi ingefærøl-galskapen vår med ny fantastisk drink!

Stay tuned, og ha en strålende helg/vinterferie!