Lag din egen drømmebukett!

Det er vel ingen overraskelse at et bryllup kan bli svært kostbart. For å realisere drømmebryllupet er det mye man kan spare ved å gjøre jobben selv eller få hjelp av noen du kjenner. Blomster og dekor trenger ikke gjøres så komplisert, og vi viser deg hvordan du kan sette sammen din egen brudebukett akkurat som du selv ønsker. Husk at du også kan bestille en helt ferdiglaget bukett fra oss i nettbutikken.

DU TRENGER:

  • Blomster og blader i ønskede farger

  • Skarp saks eller blomsterkniv

  • Tau

  • Pyntebånd

SLIK GJØR DU:

Vi brukte 6 bunter fra Mester Grønn, 3 av de var grønne blader og 3 med blomster i ønsket farge. Finn gjerne blomster med kontraster i formene. Vi valgte noen store hvite, noen vinrøde mindre og noen rosa i en spiss form.

Begynn med å fjern blader og grener nederst på stilkene, bladene skal ikke komme ned i vannet når buketten står i vase.

Planlegg hvordan buketten din skal se ut. Stilkene med blomster samles inn mot midten, med noe grønt blandet inn. Begynn strammere og la de grønne bladene sitte løsere og lenger ut rundt kantene for et naturlig uttrykk. Du kan også velge formen på buketten på denne måten.

Få hjelp til å binde buketten nederst, og kutt av stilkene til ønsket lengde. Pynt slik du vil. Vi brukte naturlig hamptråd. Du kan også bruke silkebånd, blondebånd og tyll, eller lag på lag. La gjerne båndene henge ned fra buketten for ekstra effekt. Om du bruker bredt silkebånd kan du brette inn enden av båndet og feste med knappenåler med hvitt hode.

Brystbukett til brudgom lages ved å velge ut maks 3 av blomstene og feste med maskeringsteip. Du får også kjøpt grønn blomsterteip som syntes mindre.

Voilà! Vi ELSKER fargene vi valgte til denne buketten, og kan nesten ikke vente til neste gang vi får sjans til å lage en ny!