UTFORDRE SANSENE DINE MED VINSMAKING

Vinsmaking er en hyggelig og lærerik aktivitet som passer for mange typer eventer. Det er også noe de fleste mennesker, i alle aldre (over 18 selvsagt) vil finne interessant. Det kan nesten ikke slå feil! Enten det er rød eller hvit, vil du få en opplevelse som utfordrer smak, lukt og tankegang når det gjelder vintyper.

Lørdag for et par uker siden arrangerte vi en vinsmaking for et lite utdrikningslag i Oslo. Smakingen fant sted på flotte Vérité på Aker Brygge, hvor en erfaren sommelier underholdt med sin gode kunnskap og morsomme historier. Jentene koste seg mens deres smaks- og luktesans fikk kjørt seg på de forskjellige vinene. Vinsmakingen ble avsluttet med nydelig middelhavstapas.

Skal du arrangere utdrikningslag, kundekveld eller kanskje julebord? Vi i Yolo Events arrangerer lærerik vinsmaking, eller cocktailkurs til deg og din gjeng. Ta kontakt på marie@yoloevents.no for mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud.