4 temafester du garantert får det gøy med!

Med det lille ekstra kan bursdagsfesten, utdrikningslaget eller firmafesten bli noe uforglemmelig og morsomt! Et godt gjennomført tema kan sende stemningen rett til himmels, og her er våre 4 absolutte favoritter vi vil dele med dere.

HAWAII

Dette er et fargerikt og sommerlig tema, som faktisk er enda morsommere å gjennomføre på vinteren. Bastskjørt og blomsterkrans som kostyme er nesten en selvfølge her, og lokalet kan du pynte med morsomme effekter. Det er mye å finne på sider som ebay, blant annet oppblåsbare palmer, blomsterkranser, pomponger i ananasform, paraplyer og sugerør til drinker osv.

Server bugnende fruktfat eller lag egne fruktspyd. Bruk ananas som vase eller som borddekorasjon i seg selv. Vi anbefaler også DENNE oppskriften på skikkelige hawaii-look på cupcakesene dine. Grillmat fungerer også supert for å få fart på det tropiske eventyret.

Bilder: pinterestpinterest, effekter fra ebay.com

 

MEXIKANSK AFTEN

Denne kan gjennomføres i både stor og liten skala. En rolig vennekveld med taco, tequila og bart, eller ta den helt ut med fullt poncho-kostyme, margarita-bar, taco-buffet og pinjata-lek.

Pynt med fargerike blomster og duker, og kaktuser i forskjellige størrelser og fasonger passer godt inn her. Server en klassisk margarita som velkomstdrink, og oppskrift finner du HER.

Bilder: pinterestpinterest, effekter fra ebay.

 

GLAMORØS GATSBY

Hvem elsker vel ikke en ordentlig glamorøs fest der du kan kle deg ut i elegante kjoler eller smoking i spektakulære omgivelser? Dette temaet er en klassiker vi aldri går lei og vi har tidligere laget et innlegg om hvordan du kan få til denne glamorøse stilen. Det kan du lese om HER.  Slå deg løs med fargetema svart/gull, fjær, glitter og perler. Boblende champagne og lekre kakebord hører også hjemme her.

Lag bordpynt og dekorasjoner selv ved å kjøpe inn spraymaling i gull og svart og masse fjær og glitter. Pynt for eksempel gamle vinflasker til borddekorasjonen. Se flere tips på vårt tidligere innlegg.

Bilder: pinterest, pinterestpinterest

 

50S DINER

Til tidenes retrofest finner du inspirasjon fra 50-tallets rockeverden. Farger som går igjen i dette temaet er svart/hvitt, rødt og pastellfarger. Finn fram jukeboxen og strutteskjørtet og gjør dere klare til sving-konkurranse på dansegulvet! Servér burger og milkshake i ekte diner-stil. Eller hva med DENNE oppskriften på deilig ice cream soda? Fargerike cupcakes er en slager, og vi kan anbefale DENNE  oppskriften til ditt kakebord.

Til dette temaet kan man lage mye av pynten selv. Hva med et cupcake-fat av gamle CD-plater eller kule diner-skilt til milkshake-baren? Det er også mulig å leie morsomme effekter som jukebox og popkornmaskin.

Bilde: pinterest pinterest, effekter fra ebay.com

Husk at vi hjelper deg gjerne med å gjennomføre en skikkelig temafest etter ditt ønske, eller vi kan bidra med både photobooth og fotograf for å bevare minnene fra kvelden! Kontakt oss gjerne på marie@yolovents.no