Overrask en du er glad i med en personlig pakkekalender!

Om bare en måned er det desember, og hva er vel hyggeligere enn å overraske noen du er glad i med en personlig pakkekalender? Mange får julekalendergaver når de er små, men det er absolutt ingen aldersgrense for dette. Her kommer noen gode tips til hva du kan gi han/henne de 24 mørke, stressfylte dagene frem mot jul, uten at det koster skjorta.

 1. desember: En kalender i en kalender. Du får rimelige sjokoladekalendere i butikken, evt. kan du kjøpe en flax-kalender. Da blir det dobbel adventsglede!
 2. desember: Sokker får man aldri nok av! På weekday får de fargerike, fine sokker til en rimelig penge.
 3. desember: Duftlys med lukt av jul skaper ekstra julestemning.
 4. desember: Hva er ditt venn/kjærestes favorittgodteri? Kjøp en sjokolade eller liten pose med smågodt.
 5. desember: Julebrus eller juleøl! Noe godt å drikke er aldri feil…
 6. desember: En god bok, et blad eller en tegneserie er fint for avslapping i adventstiden.
 7. desember: På billigbutikker som TGR, Søstrene Grene og Lagerhaus finnes det masse moro til en billig penge. Hva med en kortstokk eller er morsomt spill?
 8. desember: Vitaminbjørner er godt for imunforsvaret. En boks med disse hjelper din kjære å holde seg frisk i desemberkulda.
 9. desember: Imponer med en av Yolos mange cocktails! Oppskrifter ligger på bloggen. Prøv f.eks. Oreo sjokolademilkshake med  BailysYolo-Mojito eller en alkoholfri Ice Cream Soda.
 10. desember: En god lebepomade er alltid nyttig og godt for tørre vinterlepper. Burts bees har mange gode varianter.
 11. desember: Ut på tur! Ha med en termos med varm kakao og kvikklunsj, eller tenn bål i skogen og grill pølser.
 12. desember: Håndkrem eller en god såpe.
 13. desember: Filmkveld med popkorn og brus!
 14. desember: Miniatyrflaske med vodka, konjakk, gin eller annet moro.
 15. desember: En pakke med din kjæres favorittkaffe eller te.
 16. desember: Det er en uke til jul og julestria er på sitt verste. Hva med å gi bort en deilig massasje for å løsne opp stive adventsmuskler?
 17. desember: Skriv en fin lapp der du inviterer på hjemmelaget middag! Det trenger ikke være noe fancy, det er tanken som teller!
 18. desember: Ta med deg din venn/kjæreste på kino. Se en hyggelig julefilm eller en film dere har gledet dere til. Alternativt kan dere dra på teater, konsert eller i operaen?
 19. desember: Frokost på senga! En bedre start på dagen får man ikke…
 20. desember: Planlegg det nye året med en ny almanakk for nesteår. Skriv gjerne inn noen hilsner på spesielle datoer som er viktige for dere.
 21. desember: Pakk inn en boks med pepperkakedeig og noen former, og lag de sammen.
 22. desember: En deilig kosegenser eller joggebukse passer perfekt for romjulskos.
 23. desember: Lille julaften og på tide å fortelle din venn/kjæreste hvor glad du er i han henne. Skriv et brev eller et kort med pene ord. Denne gaven treffer rett i hjerteroten.
 24. desember: Endelig er dagen her! Denne dagen blir det nok av gaver, så kalendergaven for denne dagen kan gjerne være den julegaven du uansett har tenkt til å gi.