Lag en sofistikert og glamorøs halloweenfest

På halloweenfesten er pynt og dekorasjoner viktig for å sette den riktige stemningen for kvelden. Vi viser deg hvordan du enkelt kan få til en halloween-stil i kobber og sort for å gjøre den skumle kvelden hakket mer glamorøs! Akkurat som vi i Yolo liker det.

HOLD FARGETEMA

Dropp de «klassiske» knæsje halloweenfargene som orange, grønt og blodrødt. Vi bytter ut det harde oransje med mer glamorøs kobber og legger til sort som basisfarge. Holder du deg kun til disse to fargene garanterer vi en ren, glamorøs og gjennomført halloween-stil. Bland eventuelt inn litt hvitt som en tredje farge.

3.jpg

BRUK DET DU HAR

Man vil jo helst unngå å bruke veldig mye penger på denne ene kvelden i året, derfor er det lurt å se hva du har liggende hjemme fra før. Let frem alt du har i sort og kobber. Kanskje du har et sort laken eller gardin du kan bruke som duk? Det gir en fin base for resten av pynten.

Kobber er en farge som er populær akkurat nå, og har du lite av det hjemme er det masse å få kjøpt i bruktbutikker og på loppemarked. Let etter fat, skåler, lysholdere og krus som du kan dekke bordet med. Er det vanskelig å finne, er spraymaling vår beste venn! Kjøp en i sort og en i kobber, og du kan forvandle alt du finner til temafargene!

2.jpg
4.jpg
8.jpg
9.jpg

LAG SELV

En søppelsekk kan bli til et edderkoppspinn. Sort papp kan klippes ut til flaggermus eller edderkopper. Sortmalte greiner blir til fin borddekorajson.

5.jpg
6.jpg

Bilder fra Pinterest.

 

Ha en fin halloweenfeiring!