Skal du gifte deg? Dette må du huske!

Før et bryllup er det mye som må planlegges. Planleggingsprosessen tar lang tid og kan være en stressende og utfordrende prosess. I tillegg ønsker man gjerne å skille seg litt ut. Så hva skal til for å få gjestene til å huske akkurat deres bryllup? Vi i Yolo hjelper deg med å finne idéer, videreutvikle og gjennomføre et bryllup som folk sent vil glemme!

TIDLIG BOOKING

Dette er kanskje de viktigste punktet å være tidlig ute på. De fineste og mest populære kirkene og lokalene blir booket lang tid i forveien, særlig i høysesongen fra mai til september. La det være det aller første du gjør! Skal du gifte deg sommeren 2018 så begynn gjerne nå. Fine lokaler med god atmosfære er et viktig punkt for stemningen på bryllupsdagen. Vi har et stort nettverk og god oversikt over lokaler både i Oslo og Akershus.

1.jpg

HA PLASS I BUDSJETTET TIL FOTOGRAF

Om vi i Yolo Events står for planleggingen ditt bryllup medfølger proff fotograf på kjøpet hele dagen, noe som er en stor bonus. Fotograf kan være kostbart, men er samtidig noe av det viktigste for å forevige alt det spennende som er planlagt på den store dagen.

Har du bryllupet ditt klart, men mangler fotograf? Ta gjerne kontakt så finner vi en pakke som passer for dere, fra kun bryllupsshoot og vielse til heldags med alt fra forberedelser, sminke og hår til selskap og fest på kvelden. Vi bidrar også med forlovelsesbilder og bilder til innbydelser. Og ikke glem at vi har Photobooth/fotovegg!

2.jpg
3.jpg

LA YOLO EVENTS PLANLEGGE FOR DEG

Planleggingen og koordineringen av et helt bryllup tar mye tid og energi, og det kan være lurt å få hjelp til dette slik at du selv har overskudd på den store dagen. Vi tar oss av alt fra bookinger, tema, farger, mat, aktiviteter og masse mer. Vi har en god dialog med brudeparet under planleggingen for å best mulig legge til rette for deres ønsker for dagen. Vi stiller opp på møter og lager collager for å best mulig finne ut av og tilfredsstille ønskene.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller for hjelp til å planlegge deres drømmebryllup. Da kan dere bare lene dere tilbake og nyte tiden før, under og etter den store dagen.

4.jpg