Dette må du gjøre i Oslo i sommer – DEL 2

Tusenfryd

Gjenopplev barndommen på Tusenfryd. Ta med vennegjengen, familien eller kjæresten. Spis sukkerspinn, ta karuseller og forsøk deg på førstepremien i en av de mange spillbodene.

1.jpg

(Bildet hentet fra Tusenfryd)

Bade på Sørenga

Sørenga er Oslos nyeste og kanskje også kuleste bydel, hvertfall om sommeren. I tillegg til massevis av bra spisesteder finner du også en stor kunstig badestrand og brygger der man kan sole seg og bade hele dagen lang.

2.jpg

(Bilde av Katrine Lunke, hentet på sørenga.no)

Leie Bysykkel

Den beste måten å se Oslo på om sommeren er med sykkel. Med bysykkelappen kan du for en 299 kr låne bysykler rundt omkring i Oslo i hele sommer. Mer informasjon på bysykkel.no.

3.png

(Bilde hentet fra bysykkel.no)

Mathallen

På Vulkan/Grünerløkka finner man et mekka for ferskvarer og resturanter. I Mathallen kan du kjøpe alt fra østers og dry age beef til grønnsaker, ost, brød og hjemmelaget pasta. Eller du kan sette deg ned på en av de mange spise- og drikkestedene. Det holdes også diverse kurs og spennende aktiviteter. Les mer Her!

5.jpg

(Bilder hentet fra mathallen.no)

Tropisk drink på Aku-Aku

Midt på Grünerløkka finner man Aku-Aku Tiki Bar. Dette er virkelig en skjult perle. Det er ikke store stedet, men tiki-temaet er gjennomført og bartenderne vet virkelig hva de driver med. Har du ikke vært der, så bør du definitivt ta turen. Vi anbefaler å prøve «Missionary’s Downfall» eller Chili punsj.

6.jpg

(Bilder hentet fra AkuAku.no)

Gatesmak på sukkerbiten

Matentusiaster, kokker og bryggerier samles 6.august på Sukkerbiten i Oslo for å prøve mye deilig mat med passende øl. Kom sulten og glad, og kos deg! Les mer her!

7.jpg

(Bilde hentet fra Gatesmak facebookevent)

Stand-up på Latter

Opplev Dex og gjengen i bakgården på Latter i hele sommer. Nye komikere hver uke. Billetter kjøper du her!

8.jpg

(bildet er hentet fra latter.no)

Ølsmakning på Ølakademiet

Ølakademiet har ølsmaking og ølkurs i hele sommer.  Lær deg hvordan du kombinerer ost og øl, mat og øl eller kanskje du skal ta med deg dama/typen på sjokolade og øl-kurs? Mer info og påmelding her!

9.png

(Bildet er hentet fra ølakademiet.no)

Adrenalinrush på regnværsdager

Ta en utfordring på AdventureRoomsTeamEscape, House of Secrets eller Fangene på fortet. Her skal du løse både fysiske og psykiske oppgaver på tid. Ikke anbefalt for pingler!

10.jpg

Minigolfpark

Christiania Minigolf Club har baner både nederst på Løkka og på Torshov. Dette passer godt for både voksne og barn, 50,-/30,- per person per runde.

11.png

(Bilde hentet fra minigolfparken.no)

Byvandring

Hva med å lære mer om byen vi bor i? Ta en byvandring på egenhånd, gjerne med historieboken i hånden, eller bli med på en guidet tur. Her kan du finne forskjellige omvisninger i Oslo i sommer, evt. ta deg en tur på en av de mange museene du finner i byen. Vi kan også anbefale å sjekke ut stolpejakten.no. En artig utfordring som kan gjøres over en periode for en mer aktiv hverdag.

12.jpg