First rule of hush party; don´t talk about hush party…

…. men vi skal gjøre et lite unntak for dere! Lørdag var det nemlig halloween (en av de beste dagene i året etter vår mening!) og vi er så heldige å samarbeide med Executive Floor og Liquid Engineers som arrangerer hush parties flere ganger i uken, både som lukkede og åpne arrangementer. Halloween Hush var åpent for påmeldte, dvs. de som hadde registrert seg her! men med et maksimum på 60 personer, og dermed fikk vi en hel masse nye bekjentskaper. På slike intime fester skaper man lett relasjoner og alle snakker med alle.

Vi møtte opp i våre sinnsykt kule kostymer (takk til Emely for fantastisk sminke) på Helsfyr stasjon kl 19.30. Da alle var på plass kom en høy, skummel mann med maske og britisk aksent og kommanderte oss til å ta bind for øynene. Vi turte ikke annet enn å adlyde og ble deretter passert på en rekke hvor man holdt fast i personen foran og gikk på lang rekke frem til den hemmelige baren. Det er utrolig hvor desorientert man blir av å ha bind for øynene. Man konsentrerer seg så mye om å ikke falle at man helt mister retningssansen. Heldigvis var det ikke langt å gå, men de som har sett oss må ha fått seg en god latter.

Trygt inne på baren fikk vi ta av oss bindet og det stod noen utsøkte og meget fancy gin tonics klare og ventet på oss. Vi fikk en kjapp introduksjon av «The Rules of Hush,» samt en toppliste med hvilke drinker som var mest populære. Og utvalget var top notch. Vi elsket alt vi fikk, bartenderene mikset og trikset sammen det som ble et syn for øyet og et nirvana for smaksløkene. Hvis man skulle bli i tvil om hva man ønsket og bestille kunne «Drink Gudene» avgjøre dette for deg ved at du kastet piler på et dartbrett inndelt i ulike drinker. Det ble også arrangert beer-pong og en musikkonkurranse, og det ble servert både sushi, wienerpølser og snacks. Før vi visste ordet av det var klokken blitt 23 og vi ble geleidet ut i en buss som kjørte oss til et utested. Vi forsøkte å telle antall drinker vi fikk i oss og tror vi endte på 6-7 stk hver, men det er vanskelig å si. Humøret og stemningen var i alle fall skyhøy!

Alt dette er selvfølgelig topphemmelig, så hussssssssh… (mer info på våre facebooksider!)

Vi ønsker alle en riktig god uke og håper vi møtes på hush i løpet av november! Og da lover vi å ikke være like skumle som vi var på lørdag, men i minst like godt humør.