Happy fårikåldag!

Mange av oss lengter etter høsten grunnet en ting alene, noe som får kulde, regn og nakne trær til å ikke virke alt for ille. Fårikål! Enten elsker du det, eller så hater du det. Vi i Yolo er garantert blant de som er stolte av Norges nasjonalrett, og som ikke klarer å vente med å sette gryta til koking når høsten nærmer seg.

Fårikål er heldigvis like godt som det er enkelt å lage. Legg kjøtt, kål i store båter, pepperkorn og salt lagvis i gryta. Dette skal kokes opp og trekke i minst et par timer, men jo lenger du klarer å vente jo bedre!

Du er kanskje nysgjerrig på hva slags drink som lurer seg i bakgrunnen på bildet? Vi var enige om at dette tunge og fete måltidet ville smake aller best med en lett og fruktig drink til. Vi fant den helt perfekte blandingen som fungerte som et friskt pust mellom alt kjøttet og kålen.

EPLEBLOMST

Denne alkoholfrie drinken lager du enkelt:

Ha noen isbiter i et høyt glass

Fyll glasset med 50/50 eplemost og mineralvann

Ha i ca 3 cl Roses Lime Cordial

Rør sammen og pynt med en eplebit og en ripsklase

Da er det bare å kjøpe inn ingrediensene og glede seg til verdens beste måltid!

PS: Husk og lag ekstra mye, fårikål smaker ennå bedre dagen etter!