Vinterbryllup i grønt og blått

Vi elsker utfordringer og å teste ut nye ting. Da vi ble spurt om å pynte til vinterbryllup med sukkulenter som tema, sa vi selvfølgelig ja! Brudeparet ønsket fargetoner i grønt og blått med et innslag av rosa. Brudebukett og blomsteroppsatser skulle ha sukkulenter og trykksakene ble også designet til å passe dette temaet. Se under for resultatet og oppskrift på sukkulent-oppsatser.

TRYKKSAKENE:

Vi designet trykksaker i samme stil for å matche bryllupstemaet. Invitasjoner, kirkeprogram, bordkort, meny og setekart . Gullpakken vår inneholder det meste av dette, spør oss om ditt eget design HER.

BORDDEKORASJONENE:

På bordene dekorerte vi med de egendesignede trykksakene, bordnummer i tre, egenlagde blomsteroppsatser samt vår messingpakke med blå kronelys til. Våre pyntepakker kan mixes og spesiallages, du finner de HER.

BLOMSTENE:

Vi lagde brudebukett, knappehullsblomster, blomsterpike-ringer og blomsteroppsatser med grønntoner og innslag av rosa og blått, samt sukkulenter. Les under hvordan vi gjorde det.

Sukkulenter finnes i forskjellige størrelser og farger. Til blomsteroppsatsene brukte vi en stor sukkulent i midten på hver, de mindre til brudebuketten og knappehullsblomstene.

  1. Fjern all jord og røtter til det kun er en liten “tapp” igjen. Ikke ta for mye oppå sukkulentene, da mister de det mattem støvete laget og blir flekkete.

  2. Bruk en mellomtykk ståltråd, tre igjennom tappen og tvinn den slik at du får en stilk.

  3. Bruk blomstertape rundt ståltråden for å unngå spisse kanter og for en finere finish.

  4. På de største sukkulentene til oppsatsene brukte jeg to ståltråder slik at de fikk støtte i hvert hjørne av oasisen.

NB: Vær forsiktig! Sukkulentene er “sprø” og knekker lett om du er for hardhendt. Ikke for nybegynnere.

Ta kontakt med oss om du ønsker en blomsterpakke til ditt bryllup eller din fest!