Eventyrlig firmafest

For et par uker siden arrangerte vi fest for Norges Rederiforbund i deres fantastiske lokaler i sentrum! Årets tema var “eventyr”. Vi fant fort ut at norske folkeeventyr skulle være en rød tråd i dekoren.

Ved ankomst ble drikken servert i nydelige gylne glass fra Tabletales. Vi dekorerte med levende lys og store jumboballonger fra Festlige ting. Stemningen ble satt av talentfulle Kine og Nathalie som spilte eventyrlige toner på fløyte og gong. Prikken over i-en var trollet Trym som vi fikk låne av naboen Hattebutikken Holm.

I spisesalen dekket vi bordene med skog-elementer. Stubber, mose og lav med våre mosegrønne stoffservietter. Våre vakre antikke messinglysestaker med grønne lys og glass i fantastisk grønnfarge fra Tabletales passet perfekt inn. Bordkort, bordnavn og setekart designet vi i matchende stil. Bordnavnene var selvfølgelig eventyrfigurer og -steder.

Jumboballongene ble flyttet til fest-rommet etter middagen. Her hadde også Festlige ting lagd en stor ballongbue i fantastiske farger. Det ble dekorert med granbar-ranker og blomsterranker. Drinkmenyen designet vi med morsomme navn til temaet, og i samme stil som de andre trykksakene. Den ble limt inn i en antikk bok og plassert i baren. Effektlysene våre ble også brukt i alle rom.

Her kommer et knippe stemningsfulle bilder: