Something blue på Sporten

Sporten er et av lokalene vi har vært borti flere ganger de siste årene, og her er det skikkelig koselig! Lokalet passer perfekt til bryllup og fest året rundt. Denne gangen leverte vi en dekorpakke i sommerlige toner sammen med kalde, blå innslag.

Neonskiltet er fra vår samarbeidspartner Royal Neon, og vi elsker å bruke disse! Det bokstavelig talt lyser opp, og er et skikkelig kult dekorelement. Dette med “kjærlighet” kan du leie som en del av våre dekorpakker, men vi kan også bestille opp et personlig skilt med valgfri tekst og bilde som dere kan beholde selv.

Vi satte opp en mellomstor ballongbue over baren og ballongdekor på backdropen til photobooth. Ved siden av photoboothen lagde vi stand med gjestebok. Vi setter på valgfri tekst eller dato på din gjestebok. Ved inngangen dekorerte vi med en ballongsky over bordkartet som sto på staffeli.

Bordet ble dekket egendesignede menyer og bordkort i blått og hvitt. Til blomstene brukte vi de sotede apotekervasene som matchet lokalet helt perfekt. Er det ikke gøy når man tør å bruke litt farger?