Ekslusivt 50-årslag på Dyna Fyr

I slutten av april arrangerte vi et 50-årslag litt utenom det vanlige. Et eksklusivt opplegg for en gjeng på 30 gjester i Oslo som ble avsluttet på vakre Dyna Fyr i oslofjorden.

Dagen begynte etter hedersgjesten var stylet og klar på Jan Thomas studio. Goodiebags ble delt ut med litt snacks og vår berømte, hjemmelagde limoncello for å kickstarte festen. Bursdagsbarnet hadde selv ordnet med litt underholdning utenfor studio.

Deretter ble en morsom rebus delt ut med oppgave der det gjaldt å finne destinasjonen. Lagene fant frem til første stoppested for å ta en drinkpause og ta fatt i oppgave to, som var et innslag til hedersgjesten som ble fremført under middagen. Neste rebus ledet fram til neste holdeplass. Klarer dere å gjette dere fram til svarene på rebusene under?!

Rebusen endte på fergekaia der en koselig liten båttur ventet gjestene. Etter en liten halvtime ankom båten, og gjestene Dyna Fyr. Dyna Fyr er et unikt selskapslokale som er perfekt for intime selskap som ønsker det lille ekstra. Det ble servert tre retters meny fra Dyna, og vi hadde bestilt inn kake til dessert.

Vi dekorerte i ekte Yolo-stil før gjestene kom. Under kan du se bilder og detaljer fra dekoren.