5 delikate borddekkinger til din fest

Selv om det er manko med fester og store sammenkomster for tiden, kan man alltid la seg inspirere til neste familiemiddag, julebord og når ting begynner å komme tilbake til normalen igjen.

Selv om pynt og dekor ikke er den viktigste byggeklossen til en fest har det mye og si for stemningen. En kake kan smake aldri så godt, men det er hvordan den er dekorert som frister deg. I dagens instagram-samfunn er det heller ikke en ulempe med fine bilder av en hyggelig fest med gode minner.

Vi håper du blir inspirert av 5 utvalgte temabord fra våre fester.

SOMETHING BLUE

Dette ble laget til et bryllup i vinter, kunden ønsket blågrønne fargetoner og sukkulenter (!) i blomstene. Vi tok utfordringen; kjøpte sukkulenter, festet de med ståltråd og blandet inn litt rosa blomster og elementer i gull og tre for å myke det opp litt.

ROMANTISK OG VAKKERT

Til dette bryllupsbordet på Vøienvolden Gård var fargetema rosa, blush og grønntoner. Trykksakene ble laget for å matche invitasjonene kunden hadde fra før, og gikk i en rustikk hage-stil. Bordkortene ble festet til glassene med hamptråd for at gjestene skulle ta vare på de. Vi brukte våre vaser og telysestaker i sotede farger for å skape litt kontrast i det duse.

KLASSISK GRØNT

Dette bordet dekket vi på en av våre første fester, men er og blir en av våre favoritter! Det slår liksom aldri feil med grønntoner og gull. Vi dekket langbordet med eucalyptus og brudeslør langs midten og varmet det opp med gullbestikk og bordkort i naturpapir. De vakre krystallglassene ble også innleid til anledningen.

RUSTIKK OG SOMMERLIG

Denne sommerfesten fant faktisk også sted på Vøienvolden Gård, men denne gangen var det en firmafest. Vi ønsket å skape en hyggelig og rustikk stemning som matchet gårds-omgivelsene. Gule blomster både i vasene og på servietten frisket opp, og løperen i strie satte stemningen skikkelig. Vasene vi brukte var gamle syltetøyglass kjøpt brukt, dekorert med pyntebånd.

VARMT JULEBORD

Vi måtte bare få inn et julebord på lista, det er jo tross alt snart desember! Vi brukte mørke, varme grønntoner sammen med beige og gull. Vi elsker også detaljene med kongler, kvister og granbar. Og har vi nevnt vår kjærlighet for vintage messinglysestaker? Kanskje et par ganger..

Hvilken var din favoritt?