5 tips til bryllup i regnet

Selv om regn i sløret betyr lykke er det kanskje ikke det første man ønsker seg på sin egen bryllupsdag. Som fotograf og eventplanleggere har vi vært borti alle typer vær, og vi kan love deg at regn ikke setter en stopper for stemningen på dagen din!

Bruk været til din fordel! Her er 5 tips du kan ta med deg om værmeldingen ser mørk ut.

  1. Fotolocation. Det er alltid finest fotolys ute, men selv om det regner trenger du ikke gå inn! Regner det lite holder det å finne en skog med dekkende trær. Let etter kule bygninger og hus med overheng eller tak utenfor. En husvegg med kul farge kan bli fin på bilder! Om du har skikkelig uflaks og værmeldingen viser storm, så finn et rom med mange og store vinduer. Og husk: regn og skyer gir faktisk bedre fotolys enn hardt solskinn!

  2. Rekvisitter. Gå til innkjøp av en stor gjennomsiktig paraply, den er nøytral og gjør seg veldig bra på bildene. Eller hva med å matche gummistøvler og paraply i bryllupets temafarge?

  3. Lei ekstra telt. Har du booket et sted med fantastisk uteplass som du ønsker og bruke? Det er full mulig å leie telt med vegger og varmeovner i siste liten, så følg med på værmeldingen et par dager før. Pynt med lyslenker i taket, og koseligere stemning skal du lete lenge etter!

  4. Ikke bekymre deg! Vi har arrangert flere fester med regntunge skyer. Og tror dere det satte en stopper for stemningen? Absolutt ikke! Regn og dårlig vær blir fort glemt når man har godt selskap, mat, drikke, musikk, pynt og alt annet som er mye viktigere for festens atmosfære.

  5. Bruk Yolo Events! Vi har erfaring med arrangementer i all slags vær, og hjelper dere med å sikre drømmebryllupet selv om været ikke spiller på lag! Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.