Nydelig negroni

Nydelig negroni

I løpet av sommeren har vi fått en ny drink inn på favoritt-lista vår. En sterk, god, og bitter negroni. Denne drinken er en gammel klassiker og inneholder vanligvis tre ingredienser. En del gin, en del vermut og en del campari. Som andre drinker kan man også gjøre sin egen vri på denne. Vi har lagt til litt sødme for å gjøre den litt mer «alldrikkelig».

DU TRENGER:

  • Gin (helst type London Dry)
  • Rød vermut (Vi brukte Martini Rosso)
  • Campari
  • Sirup (gjerne med smak, vi brukte vanlig)
  • Is
  • Appelsin

Tilett tre like store deler av de tre første ingrediensene og en liten dæsj sirup (mengden tilpasses etter eget behov). Rist med is i en blender og sil over i et glass med is. Pynt med appelsinskrell.

Denne drinken kan bli litt sterk og bitter om du er uvant med disse smakene. Da anbefaler vi å toppe glasset med litt sodavann til slutt. Perfeksjon! Denne drinken bare vokser på oss for hver gang vi lager den. Passer perfekt som aperitiff. Anbefales!

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search