Den store ingefærøltesten 2.0!

Den store ingefærøltesten 2.0!

For to år siden testet vi, og vurderte, 5 typer ingefærøl. Resultatene kan du lese her. Nå gjentar vi suksessen og tester 5 nye!

Vi var 4 personer i panelet og vurderte smaken av ølen fra 1-6. Dette var en blindtest så resultatet er upåvirket av merke og design. Resultatet ble som følger:

5. plass: Bryggerhuset Session Ginger Beer, 2,9 poeng

Selv om denne kom på sisteplass var det stort spenn mellom meningene i panelet. En syntes den smakte surt og ikke godt i det hele tatt og to likte den veldig godt. Denne har ikke en veldig ingefærøl-smak, men litt mer som en frisk og tørr sider. Den er ikke så søt så passer godt til varme sommerkvelder.

4. plass: Løkka Ingefær Ale, 3,7 poeng

Dette er vel strengt tatt ikke en ingefærøl, men en ale med ingefær-smak. For de av oss som er glad i IPA-lignende øl falt denne veldig i smak. God IPA-smak med et tydelig hint av ingefær.

3.plass: Hollows & Fentimans Spiced Ginger Beer, 3,8 poeng

På tredje plass har vi en ingefærøl med både god smak og lukt. Flere kjente et hint av sitrus denne, og den har mye ingefærsmak. Dette er en ny versjon av vanlige Hollows & Fentimans Ginger Beer som vi hadde med i forrige test. Denne typen var hakket bedre, med en ennå sterkere smak.

2.plass: Stone’s Ginger Joe (with a hint of pear), 4,2 poeng

Dette er en ny versjon av den klassiske Ginger Joe som vi prøvde ut i forrige test, og kom forøvrig på andreplass da også. Uten å ha sett flasken syntes flere at denne hadde en fruktig smak av eple eller pære. En ganske søt ingefærøl. En i panelet kåret denne som den beste!

1.PLASS: Hawkes Ginger Beer, 5,2 poeng

Testens vinner! Panelet var nærmest enstemmige om at denne fortjente førsteplassen. Med en passe søt, og en sterk og krydret ingefærølsmak har denne akkurat det vi ser etter i en perfekt ingefærøl. En i panelet syntes også at denne luktet friskt av appelsin eller sitrus.

 

Alle ølene er kjøpt på Meny.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search